CHINEES INDONESISCH RESTAURANT SELAMAT DATANG

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 3253 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Chinees Indonesisch Restaurant Selamat Datang. Meer weten? Ontdek meer

15 jun 2024 om 19:44 Het was heerlijk
10 jun 2024 om 22:41 Ik zal een ongezouten mening geven, sorry. Verwacht niet met deze kwaliteit ooit een Michelinster te krijgen. Ik had een sate mix, er was geen één mals, alles was droog van de kip tot aan kambing. Wat kan je verknallen aan gebakken banaan, gelukt etc
6 jun 2024 om 22:17 Kip droog en nasi niet te eten alles weggegooid
3 jun 2024 om 8:07 Zeer slecht. Alles wat bezorgd werd was bedorven. Ik heb het dan ook niet gegeten en mijn geld teruggevraagd.
30 mei 2024 om 22:13 Het eten was smaakloos , nasi leek op droge rijst, bami melig , gado gado droog en weinig smaak . Een hoop geld voor wat je krijgt
13 mei 2024 om 8:13 Loempia's hadden 'opgeblazen' vreemde vorm, baggervet, voldoende goede inhoud. Saté prima.
12 mei 2024 om 19:56 Zeer slecht!!! Bestelling niet compleet en het restaurant toont totaal geen begrip bij telefonisch contact hierover. Het eten wat wel geleverd is, was zeer slecht van kwaliteit. 2 vleesgerechten smaakte zuur en bedorven. Keurinsdienst gaat testen!!!
8 mei 2024 om 21:29 Het was geweldig
4 mei 2024 om 1:21 Jammer geen haaivinnesoep en wantandoep meer
2 mei 2024 om 20:26 Lekker en veel.
2 mei 2024 om 9:00 Eten was niet lekker, niet wat we voor jaren geleden gewend waren, weining vlees in tjap tjoy maar 3 miezerige stukjes verder ook smakeloos
30 apr 2024 om 9:14 Babi pangang spek : restje van zondag ? Niet gegrild, smakeloos, wel ( te ) zout. Was de laatste keer bij selamat datan.